Gestiune

Modulul Gestiune este o soluţie completă, care permite controlul şi evidenţa stocurilor, asigurând aprovizionarea la timp şi conform necesităţilor, precum şi creşterea productivităţii depozitelor printr-o gestiune eficientă a stocurilor.

Modulul Gestiune este o soluţie integrată, proiectată pentru a facilita operarea stocurilor şi mişcărilor de stocuri rapid şi eficient, astfel încât să permită dezvoltarea bazei strategice de aprovizionare şi îmbunătăţirea procesului de aprovizionare.

Principalele operatii care apartin acestui modul sunt:
– avize de expeditie
– cursuri valutare zilnice
– bonuri de intrare
– bonuri de iesire
– bonuri transfer
– NRCD
– certificate garantii
– descarcare de gestiune
– fise reparatii
– pachete
– descarcare de gestiune
– proces verbal de inventariere etc.

Caracteristicile principale ale modulului:
– pune la dispozitia utilizatorilor instrumentele necesare crearii propriei structuri de organizare a gestiunilor
– asigura evidentierea automata în contabilitate a notelor contabile proprii fiecarei tranzactii specifice acestui modul
– permite emiterea de documente primare de evidenta a receptiilor de marfa de la furnizori (NIR) si alte tipuri de documente de intrare sau iesire (bon de intrare, bon de iesire, bon de transfer) cu actualizarea automata a stocului
– permite emiterea avizelor de expeditie aferente stocurilor iesite fara factura
– se pot vizualiza informatii privind disponibilitatea unui articol sau grup de articole
– permite alocarea tranzactiilor pe centrele de cost pentru care au fost generate prin intermediul notelor contabile.

Manager Financiar va permite gruparea articolelor în clase si în cadrul acestora în grupe. Acest lucru va ajuta în stabilirea discounturilor si în întocmirea de oferte pentru clienti.

Manager Financiar va permite sa definiti mai multe unitati de masura pentru a se potrivi metodelor dumneavoastra specifice de aprovizionare, receptie, depozitare, eliberare si vânzare.