Business intelligence

Structurile manageriale au nevoie de un instrument puternic de masurare, monitorizare si urmarire a proceselor cheie ale afacerilor. Pe fondul inaspririi conditiilor concurentiale, managerii trebuie acum sa rezolve probleme complexe, deseori insuficient de clar definite, cu implicatii in multiple planuri. Reactiile lor la cerintele afacerii, trebuie sa fie si rapide, dar si cele mai potrivite, «din prima incercare». Ei trebuie sa obtina rezultate pe termen scurt, dar sa aiba si o orientare pe termen lung.

QlikView, oferă analize de activitate “in memory” rapide, puternice si vizuale – fără limitele, costul si complexitatea instrumentelor Business Inteligence traditionale. QlikView poate fi implementat in cateva zile iar utilizatorii sunt formati in cateva minute. Proiectat special pentru utilizatorii din sectorul de business, QlikView va pune imediat informatiile la dispozitie, oferindu-vă elementele de care aveti nevoie pentru a actiona – mai repede.

Abordarea inovativă QlikView a creat beneficii importante pentru clienti:

  • Implementare rapida… Clientii il pot folosi in mai putin de 30 de zile si majoritatea dupa numai o saptamana.
  • Usurintă in utilizare… Utilizatorii nu au nevoie de o formare speciala si este suficienta folosirea mouse-ului pentru a folosi aplicatia.
  • Puternic… Un timp de raspuns aproape instantaneu pentru manipularea unor volume de date imense.
  • Flexibil… Permite dimensiuni si masuri nelimitate.
  • Integrat… Tablouri de bord, analize si rapoarte intr-o singură solutie.
  • Costuri reduse… Costuri mici, perioada scurta de implementare cu rezultate vizibile asupra randamentului capitalului investit.